Miniguide: årets vinterjakker hos Melk & Kawa

Winter is coming! Det er påtide å finne frem vinterjakken, eller kanskje gå til innkjøp av en ny? Vi har satt sammen en miniguide for å gjøre det lettere for deg å finne ut hvilken jakke som passer deg best!

NAEMI - Don’t change a winning game? 


Naemi er en all time favoritt og Elvines varmeste jakke. Jakken har en vannsøyle på 8000mm, er vindtett og tåler kulde ned til 25 minus. Jakken er stor og deilig, men føles ikke tung på! Vi liker ekstra godt at den er designet med skrå panel, noe som gjør den litt ekstra flaterende - til å være av de større vinterjakkene. Er du en frysepinn som ikke orker tanken på at «winter is coming»? Da er dette et godt alternativ til deg! Jakken er normal til litt stor, så om du veksler mellom to størrelser anbefaler vi deg å gå en for den minste. Kommer i tre ulike farger: Sort, Castor green (en slags olivengrønn) og flaskegrønn. Pris: 3999kr - Klikk her for Naemi

VESPER - Årets trendjakke!


Her har du årets store trendjakke - Vesper - en av årets nykommere. Dette er en tykk og deilig pufferjakke som rekker deg til rett over knærne. Jakken er avslappet og kul, men har strikk i livet som også gjør det mulig å fremheve midjen. Denne jakken har en vannsøyle på 5000mm og holder deg varm helt ned til 25 minus. Jakken har også dype lommer med fleece, dyp hette og stor hals! Jakken er normal i størrelsen og kommer i sort og i en nydelig dus rød. NB! Vi får straks inn ny levering av vesper i sort, ta gjerne kontakt om du ønsker melding når den ankommer butikken. Pris 3999kr - Klikk her for Vesper

ASHA - Ja takk begge deler?!


Er du usikker på om du skal gå for den klassiske pufferjakken eller en mer clean vinterjakke i år? Da spør vi deg - hvorfor velge?? Med Asha får du begge deler! Asha er en nydelig clean og lang vinterjakke med vannsøyle på 5000mm. På den glatte siden finner du dype lommer nede, men også avlastende lommer ved brystet. Denne jakken er lang og pen, og går fint til julebordskjolen om været tilsier at du må droppe kåpen! Føler du deg mer sporty og kunne tenkt deg en puffer jakke? Ja da kan du vrenge jakken og «vipps» der har du en fotsid pufferjakke, med lommer i sidesømmen. Denne jakken er lang, men laget av et veldig lett materiale - det er nesten som å ta med seg dyna på tur! Normal på størrelsen. Pris: 3999kr - Klikk her for Asha.

EVIN - Fireveis stretch


Evin er en mellomlang jakke med 4-veis stretch. Her er alle bevegelser mulig! Jakken er laget med en tynn padding, men tåler ned til XX minusgrader og har en vannsøyle på 5000mm. Denne jakken har et mer «slim fit» utrykk og med strikk i livet kan også midjen få skinne. Evin syns vi er et godt alternativ for deg som ikke trenger den varmeste jakken, men som ønsker en penere jakke som tåler et vekslende vær og litt kulde! Jakken er normal til liten i størrelsen. Er du mellom to størrelser og liker en deilig tykk strikkegenser? Da anbefaler vi deg å gå for den største størrelsen. Kommer kun i sort. Pris: 3999kr - Klikk her for Evin.

TIRIL - En morderne parkas


Tiril er også en godt kjent modell fra Elvine! Dette er en trendy parkas med tre brede panel, deilig fuskepels i den dype hetten og store gode lommer. Jakken har en vannsøyle på 8000mm og tåler minusgrader ned til XX. Jakken er mellomlang og rekker ca til knærne. I likhet med Naemi så er dette en jakke laget av det slitesterke materialet taslan, det er med andre ord en jakke som tåler en støyt! Med deilig og myk fuskepels på innsiden, kan den bli noe liten i størrelsen. Hvis man er mellom to størrelser eller ønsker å bruke tykke gensere under, bør man gå en størrelse opp. Tiril kommer i Oyster (hvit) og Castor green (en varm / olivengrønn) Vi venter også inn sort. Pris: 3499kr. Klikk her for Tiril.

LIV PARKA - Det norske og klassiske alternativet


Blant alle de svenske Elvine jakkene, har vi også et norsk alternativ som lever opp til ønsket standard! Dette er Liv Parkas fra Urban Pioneers. Dette er en pufferjakke med innsving som gir jakken en klassisk, pen og feminin fasong. Jakken har en vannsøyle på 10 000mm, men har ikke teipte sømmer. Denne jakken har også et resirkulert fyll som gjør den egnet for kalde vinterdager. Jakken er en bestselger fra Urban Pioneers og vi har den i tre farger: Sort, elfenbenshvit og oransje. Jakken er liten i størrelsen og de fleste velger å gå en størrelse opp! Pris 3299kr. Klikk her for Liv Parkas. 

Leave a comment