Neste gang du kjøper vinterjakke, bør du velge en fra Elvine!

Elvine produserer fantastiske og tekniske byjakker - om Elvine er ukjent for deg, så anbefaler vi deg å lese dette innlegget.

Elvine er et svensk brand som spesialiserer seg på yttertøy og de er helt RÅ på vinterjakker. Det er dessverre blitt vanlig at vinteren innebærer fuktig snø om ikke regn. Noe som gjør at man må stille flere krav til vinterjakken. Det holder ikke lengre at den kun tåler kulde, den bør også være vanntett og aller helst så skal den også være så miljøvennlig som mulig! Elvine ønsker ikke bare å gjøre deg forberedt og klar for den nye skandinaviske vinteren. De ønsker også å ta vare på den ene jordkloden vi har. Dette gjør de gjennom å produsere slitesterke, tekniske og miljøvennlige ytterjakker. En ytterjakke fra Elvine, er en langsiktig investering som du ikke kommer til å angre på!

Her er fire grunner til hvorfor du bør velge Elvine neste gang du skal kjøpe deg ny vinterjakke: 

Tekniske byjakker 

Elvine omtaler jakkene sine som «tekniske byjakker». Tanken bak en teknisk byjakke, er at det er en jakke som tåler en heftig dag på fjellet, men med et pent design som gjør at man sklir rett inn i det urbane bymiljøet. Jakkene er både vindtette og vanntette, men de har også flere ulike smarte løsninger for økt komfort: toveis glidelås, magnet knapper, stretch, store dype hetter, fleece i lommene og eksempelvis så kan årets nykommer: Asha brukes begge veier!   

«Vanntett»

Jakkene fra Elvine har vannsøyle på 5000mm og 8000mm. Vannsøyle er et mål på hvor høyt vanntrykk et materiale tåler å bli utsatt for, før vannet trenger gjennom. Det er normalt å regne en vannsøyle på 3000mm som vanntett om sømmene også er teipet. På Elvine sine jakker er de viktigste sømmene teipet, slik at vannet ikke trenger gjennom. Som en siste finish har jakkene også en miljøvennlig vannavstøtende membran.

«Varm & Vegansk» 

Jakkene fra Elvine inneholder et miljøvennlig vegansk fyll: «Thermore Eco Down Padding». Dette er et kunstig fyll laget av resirkulerte PET flasker - hvor kult er ikke det? Du lurer kanskje på om dette er varmt nok - da er svaret ja! Jakkene faller inn under to kategorier «heavy winter» og «extreme winter», det vil si at de tåler temperaturer ned henholdsvis 15-20 minus og 20-25 minus. Noe som passer ypperlig for den skandinaviske vinteren. 

Kvalitet & Miljø

Elvine har stor respekt for miljø og klima, derfor styres det unna farlige kjemikalier og det brukes materialer av høy kvalitet for økt levetid. Eksempelvis er både Tiril og Naemi laget av Taslan, et super slitesterkt materiale som tidvis har blitt brukt i både militæret og i campingutstyr. For Elvine er det ikke viktig at du kjøper ny jakke hver vinter, men at du kjøper en jakke som gjør jobben og som kan leve lenge uten at det skal gå på bekostning av miljøet! 

Ønsker du å lese mer om de ulike jakkene vi har i butikk nå? Da kan du klikke her!

Leave a comment