Slik nailer du den store hårklype trenden!

Du har kanskje lagt merke til alle hårklypene som sirkulerer rundt deg? De er store, små, mange, glitrende, nøytrale og fargerike! En ting vi vet sikkert, det er at hårklypen er kommet for og bli!

Det er flere grunner til at vi digger hårklype-trenden som vi ser overalt i motebildet nå. Den omfavner alle aldersgrupper, den er praktisk, mer skånsomt for håret enn f.eks strikk også er det jo en veldig fin måte å løfte et antrekk på! Enten om man velger å kjøre litt nøytralt / ton i ton, diamanter eller om man gir et helsvart antrekk et skikkelig løft med en knæsj grønn klype! Produktlinker: Lene Oransje, & Fie Tortoise

MEN HVA SKAL JEG VELGE TIL HÅRET MITT?
Dette er et spørsmål vi får daglig! Derfor har vi prøvd å sette sammen en liten «Sui Ava guide» slik at du kan føle deg trygg på å ta riktig valg til ditt hår.  

«MINI KLYPENE» Sui Ava sine hårklyper som heter mini er ca. 5 cm lange. Dette er de minste klypene til Sui Ava. Denne klypen er jo ganske liten og vil derfor ikke romme veldig mye hår. Dette gjør den utmerket til deg med kort og/eller tynt hår. Dette er også en fin klemme til små jenter som har lyst å matche søster eller mor! #TwinningisWinning. Disse klypene kan brukes på mange måter, så her er det bare å være kreativ. Vi har fått skikkelig sansen for å bruke to stk!
Direktelink til klypene: 1. Helle Mini Lilla, 2. Lene Mini Stribe og 3. Fie Mini Brun.

«MELLOMSTORE KLYPER» Sui Ava har en mellomstor størrelse på ca. 7 cm, blant annet klypene «Helen» & «Lene». Det er ofte denne klypen vi anbefaler å begynne med, for å få en liten pekepinn på hva slags «klype dame» du er. Denne klypen er perfekt for å lage en «half updo», hvor kun halve håret er festet i klypen. Som kan være en veldig fin frisyre å starte med, om du ikke er helt vandt til å bruke hårklyper enda. Da vil du også kunne teste om du får alt håret i klypa, eller om du bør ha en større - når du vil gå over til å feste hele håret i klypa! Har du typisk nordisk hår - tynt og fint - vil det mest sannsynlig gå fint å feste hele håret. Er du dog «blessed» med en tykk manke og vil klype over hele håret, anbefaler vi deg å sjekke ut de neste to alternativene! Direktelink til produkter: 1. Helen Krem, 2. Lene Lilla, og 3. Helen Mint.
«SUI AVA BIG» 
Sui Ava sine Big hårklyper er ca. 11cm lange,f.eks «Helle Big». Disse klypene er blant de største, men ikke la deg lure av størrelsen! Big-klypene har en buet form og det vi kaller for «flate tenner». Denne kombinasjonen gjør at klypen griper godt over håret og sitter tett inntil hodebunnen. Noe som er avgjørende for at hårklypen skal holde seg godt på plass! Derfor fungerer «Big» klypene også utmerket på mellomlangt til langt nordisk hår så vel som tykkere og lengre hår. Dette er virkelig blitt en favoritt blant kundene våre da den sitter så innmari godt i håret. Kommer i et hav av alternativ - nå også med diamanter som har vært etterspurt en god stund. Direktelink til produkter: 1. Helle Happy Big Gul, 2. Helle Pretty Big Brun og 3. Helle Glow Big Hvit.
«SUI AVA BIGGEST» Sui Ava hårklypene «Helle biggest» er ca. 13cm lange, dette er de lengste klypene til Sui Ava og storesøsteren til «Helle Big». Forskjellen mellom Helle Big og Helle Biggest er at den er ca. 2 cm lengre og derfor har et par ekstra «tenner». Noe som gjør at klypen klarer å holde mer hår på plass. Det er nettopp derfor denne klemmen er ideell for deg med veldig tykt og / eller langt hår. Definitivt verdt et forsøk! Direktelink til produkter: Rød klype, Rosa klype, Lilla klype og grønn klype.

Leave a comment