Lyst på en ny utfordring? Vi trenger en butikksjef, kanskje det er deg!

𝗝𝗢𝗜𝗡 𝗧𝗘𝗔𝗠𝗘𝗧 💙💙💙
Det er mye som har endret seg siden vi åpnet døren til 𝗠𝗲𝗹𝗸 & 𝗞𝗮𝘄𝗮 for første gang den 11.11 i 2020. Raymond har for eksempelvis sakte men sikkert åpnet byen vår opp igjen - og vi har endelig kunnet møte dere «face to face» 😍! Responsen har vært enorm og vi har tidvis nesten hatt det litt for travelt - et ekte luksusproblem!!
Dermed er tiden inne for å utvide teamet vårt og hente inn en 𝗕𝘂𝘁𝗶𝗸𝗸𝘀𝗷𝗲𝗳 til Melk & Kawa Grünerløkka! 💫 🌸

𝗪𝗔𝗡𝗧𝗘𝗗:

Vår “drømme-butikksjef” er en person som har ventet på en unik mulighet til å være med i en startup! En person med et smittende vesen som elsker møtet med andre og med stor interesse for mote og klær. Personen er hardtarbeidende, løsningsorientert og liker å sette seg hårete mål! Dette er også en person som forstår viktigheten av å være gode sammen og derav en god kaptein for laget! Denne personen kan nesten ikke vente med å ta fatt på rollen som butikksjef for Melk & Kawa!!

Vi ønsker en energisk person full av ideer på hvordan vi kan løfte Melk & Kawa til nye høyder. Vi skal være pionerer i retail-bransjen ved å bane vår egen vei og vårt hovedmål er alltid å inspirere Melk & Kawa kunden gjennom magiske handle opplevelser og en forrykende sosial plattform. 

Høres det spennende ut?! Da må du ikke nøle - send oss en søknad til 𝗷𝗼𝗯𝗯@𝗺𝗲𝗹𝗸𝗼𝗴𝗸𝗮𝘄𝗮.𝗻𝗼 // Søknader vurderes fortløpende 💙

Leave a comment